Lid worden?

Geïntereseerd in MSKV de Hippo's? Kom dan gezellig een keertje meetrainen! Onze trainingen zijn altijd vrij toegankelijk, en geschikt voor spelers van ieder niveau. Sommige Hippo’s kunnen maar af en toe trainen, andere spelen nog steeds competitie, maar iedereen is welkom!

Voor meer informatie over de trainingen of de vereniging kan je altijd een mailtje sturen naar: mskvdehippos@hotmail.com

Lidmaatschappen

Active membership 

Met dit lidmaatschap kan je meetrainen, meedoen met activiteiten en mee naar toernooien. De kosten zijn 35 euro voor een heel jaar en 20 euro voor een half jaar. Belangrijk is wel dat je een UM SPORTS lidmaatschap nodig hebt. 

Activities membership

Met dit lidmaatschap kan je wel meedoen met activiteiten en toernooien alleen kan je niet meetrainen. De kosten zijn 20 euro voor een heel jaar en 12,50 voor een half jaar. 

Friend of the Hippo's

Met dit lidmaatschap kan jij de Hippo's sponsoren! Je ontvangt 8 nijlpraaden en 2 nieuwsbrieven zodat je up-to-date kan blijven. De kosten zijn minimaal 15 euro voor de nijlpraad op de mail en minimaal 30 euro om de nijlpraad op je deurmat te ontvangen. Hogere bedragen zijn altijd welkom natuurlijk!

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com