MSKV de Hippo's 

De Maastrichtse Studenten Korfbal Vereniging de Hippo’s werd in 1990 opgericht door een groep enthousiaste korfballers, die naast een fanatieke wedstrijd ook graag een biertje dronken. Over de jaren zijn de Hippo’s uitgegroeid tot een groep van ongeveer vijfendertig dames en heren van de Universiteit Maastricht en Hogeschool Zuyd, die, net als toen, fanatiek zijn op het veld en in de kroeg.

De Hippo’s spelen gemengd korfbal. Er wordt één keer in de week getraind met onze trainer Dennis. De trainingen zijn afwisselend en er wordt gefocust op techniek, maar ook op tactiek. De trainingen zijn geschikt voor elk niveau, van beginner tot prof! Alles wat we leren tijdens de trainingen wordt in de praktijk gebracht tijdens oefenwedstrijden en studententoernooien.

Op sociaal gebied zijn de Hippo’s ook een actieve vereniging. Onder het motto: ‘Niks moet, alles mag’, worden er iedere maand borrels en activiteiten georganiseerd. Zo zijn er de jaarlijks terugkomende toetjesavond om je culinaire kwaliteiten te laten zien en het  ‘Walking Or Cycling Blind Date Meal’ om misschien wel je nieuwe liefde te ontmoeten. Regelmatig gaan we activiteiten of feesten met andere studenten sport verenigingen, welke worden georganiseerd door SSAC, 

En dan hebben we het nu nog niet gehad over de gezellige weekenden gevuld met korfbal en feest tijdens de toernooien die worden gehouden door het hele land. De Hippo’s zijn vaste bezoekers van de toernooien en zijn altijd zeer fanatiek bij het (proberen) punten te scoren tijdens deze weekenden!

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com