top of page

Commissies

Binnen M.S.K.V. de Hippo’s hebben de volgende commissies zich gevormd in de loop der jaren en is het natuurlijk ook mogelijk om een positie te bekleden:

De Hipperactief (activiteitencommissie)
De Hipperactief organiseert elke maand een activiteit voor onze leden. Traditionele activiteiten zijn het kenningsmakingsdiner, de nieuwjaarsborrel, het fameuze ‘Walking Or Cycling Blind Date Meal’  (onze valentijnsactiviteit) en de afsluitende barbecue aan het einde van het jaar. Verder worden er ieder jaar nieuwe activiteiten verzonnen en zijn alle nieuwe ideeën altijd van harte welkom!

De PRcommissie
De hoofdtaak van de PRcommissie is het vullen, mooi maken en vooral zorgen dat andere mensen ook stukjes schrijven voor het clubblad: de maandelijkse Nijlpraad. De Nijlpraad heeft een aantal vast terug komende columns en ook iedere keer weer hilarische stukken over de dingen die de Hippo’s bezig houden. Verder kijkt de PR naar de sponsoring en het promotiemateriaal voor de vereniging en bedenken zij de nieuwe gadgets voor de INKOM.
Wil je kleding bestellen? 

De Weekendcommissie
De weekendcommissie wordt twee keer in het jaar gevormd. Eén keer voor het weekend in het najaar en één keer voor het weekend in het voorjaar. De invulling van het weekend wordt volledig aan de commissie over gelaten. Zo zijn er al verschillende weekenden geweest met leuke activiteiten, van longboog schieten tot steppen door de duinen. Alles kan en alles mag!

De Toernooicommissie
Ieder jaar organiseren de Hippo’s in het laatste volle weekend van november de Hippocup. De lieftallige commissie zorgt ervoor dat er de avond van te voren goed gefeest kan worden door de studenten die uit het hele land naar Maastricht komen afreizen. Vervolgens mogen deze gaan slapen op de geregelde locatie, staat er de volgende ochtend een ontbijtje voor ze klaar en kunnen ze lekker de hele dag korfballen!
Verder wordt er in hetzelfde weekend ook de V(h)IPpo-dag georganiseerd. Op deze dag komen de oud leden van de Hippo’s voor een dag (of soms zelfs het hele weekend) terug naar Maastricht voor de nostalgie, maar ook om weer een beetje van het studentenleven te proeven.

De Lustrumcommissie
De lustrumcommissie regelt, zoals de naam al zegt, het lustrum. In 2020-2021 hebben de Hippo’s hun 6e lustrum. Dit betekent dus dat komend jaar weer een hoop geregeld moet worden om de verjaardag van MSKV de Hippo's te vieren!

De Kascontrolecommissie
De kascontrolecommissie gaat over de controle van de penningmeester aan het einde van het jaar. Tijdens een heerlijk etentje verzorgd door de penningmeester moet de realisatie, de balans en de begroting van het afgelopen jaar gecontroleerd worden.

De Batacommissie
De Batacommissie zorgt voor de opgave van het team en de organisatie rondom de batavierenrace. Zij zorgt ervoor dat iedereen weet welke afstand diegene moet lopen, er wordt gezorgd voor een busje en eten voor onderweg. Daarnaast gaat de communicatie via deze commissie.

De Kledingcommissie
Gedurende het jaar hebben alle Hippo’s de mogelijkheid om kleding te bestellen via de kledingcommissie. De kledingcommissie is een aanspreekpunt voor het bestellen van kleding en leuke Hippo spullen. Daarnaast zorgen zij ervoor dat de bestellingen goed worden afgehandeld.

OUR SPONSORS:

22852941_138304600147181_359924681043025
Logo-UM-SPORTS-20171.jpg
SSAClogo_tekst_inclBG_320x180-300x169.jp
Logo-MUSST-PNG-border-no-vector-transpar

FIND US

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page